Vegueria del Penedès

SITGES

Neix el primer taller de cuina macrobiòtica


Redacció

26-06-2011 11:10

El taller es basa en la combinació de dos conceptes bàsics: Alimentació i Espiritualitat

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Actualment són moltes les persones que segueixen aquest tipus de cuina i coneixen els seus secrets, però segons els organitzadors del taller: “la proposta pot atraure a qualsevol persona interessada en la cuina en general i conèixer receptes exòtiques molt adients per aquesta època de l’any”.

El taller proposa una part teòrica i una pràctica. Els assistents podran elaborar dos plats per sessió i degustar al final de les jornades. Els cereals, les verdures, les llavors i les llegums, així com els productes amb proteïnes d'origen vegetal, seran ingredients imprescindibles per a la confecció dels plats.

El taller tindrà lloc a l'Aula Gastronòmica del Mercat Municipal en dues sessions, el dies 6 i 13 de juliol de 10.00 a 12.30 hores. Impartirà les sessions Joana Palmero, procedent d'una escola de cuina barcelonina. El preu serà de 65 euros i la inscripció es podrà efectuar a la parada número 2 del Mercat Municipal, "Dharani. Arboristeria i Dietètica".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.