SITGES
26-06-2011 11:10
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
Actualment són moltes les persones que segueixen aquest tipus de cuina i coneixen els seus secrets, però segons els organitzadors del taller: “la proposta pot atraure a qualsevol persona interessada en la cuina en general i conèixer receptes exòtiques molt adients per aquesta època de l’any”.
El taller proposa una part teòrica i una pràctica. Els assistents podran elaborar dos plats per sessió i degustar al final de les jornades. Els cereals, les verdures, les llavors i les llegums, així com els productes amb proteïnes d'origen vegetal, seran ingredients imprescindibles per a la confecció dels plats.
El taller tindrà lloc a l'Aula Gastronòmica del Mercat Municipal en dues sessions, el dies 6 i 13 de juliol de 10.00 a 12.30 hores. Impartirà les sessions Joana Palmero, procedent d'una escola de cuina barcelonina. El preu serà de 65 euros i la inscripció es podrà efectuar a la parada número 2 del Mercat Municipal, "Dharani. Arboristeria i Dietètica".
PUBLICITAT
PUBLICITAT