DIARI INDEPENDENT DEL GRAN PENEDÈS

SITGES

Neix el primer taller de cuina macrobiòtica


Redacció

26-06-2011 11:10

El taller es basa en la combinació de dos conceptes bàsics: Alimentació i Espiritualitat

Actualment són moltes les persones que segueixen aquest tipus de cuina i coneixen els seus secrets, però segons els organitzadors del taller: “la proposta pot atraure a qualsevol persona interessada en la cuina en general i conèixer receptes exòtiques molt adients per aquesta època de l’any”.

El taller proposa una part teòrica i una pràctica. Els assistents podran elaborar dos plats per sessió i degustar al final de les jornades. Els cereals, les verdures, les llavors i les llegums, així com els productes amb proteïnes d'origen vegetal, seran ingredients imprescindibles per a la confecció dels plats.

El taller tindrà lloc a l'Aula Gastronòmica del Mercat Municipal en dues sessions, el dies 6 i 13 de juliol de 10.00 a 12.30 hores. Impartirà les sessions Joana Palmero, procedent d'una escola de cuina barcelonina. El preu serà de 65 euros i la inscripció es podrà efectuar a la parada número 2 del Mercat Municipal, "Dharani. Arboristeria i Dietètica".

A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.

Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.


Subscriu-te ara!


Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:


WhatsApp! Telegram!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.