Vegueria del Penedès

COMARQUES

El Col·lectiu Socialista Penedès es prepara pel congrès del PSC


Redacció

26-06-2011 11:16

Celebraran dijous vinent una assemblea a Vilafranca del Penedès per fer aportacions ideològiques a la ponència-marc

VD. Col·lectiu Socialista Penedès

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Col·lectiu Socialista Penedès Catalunya, format per militants i càrrecs electes del PSC a les comarques del Penedès, celebraran dijous vinent una assemblea a Vilafranca del Penedès per canalitzar la seva veu crítica i incorporar-la al congrés de la tardor.

Es reuniran a l’Auditori del Vinseum per escollir el secretariat del col·lectiu i fer aportacions ideològiques al PSC, coordinant esmenes a la Ponència-marc. I és que el col·lectiu considera que "calen noves veus, nous relats i nous referents" per posar al dia l"'ideari d’esquerres i adequar la nostra acció política a les nombroses veus que ens demanen noves maneres de fer i de donar comptes a la ciutadania". Com a prioritats, aquest corrent creu que el PSC "ha de donar respostes immediates a l’atur i dissenyar les polítiques econòmiques i laborals que ens permetin reactivar l’economia, garantir la redistribució de la riquesa i fer viable la cosa pública".

El col·lectiu ´va fer públis abans de les eleccions municipals un manifest que recull el seu ideari.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.