Vegueria del Penedès

POLIESPORTIU

El caiac de mar i el ciclisme, protagonistes esportius del cap de setmana


VD

22-09-2011 20:47

VNG acollirà dissabte la 2a edició de la Copa Catalana de Caiac de Mar, mentre que diumenge se celebrarà una cursa ciclista

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La prova, que s'iniciarà a les 11 hores, es divideix en les categories Sprinter, que constarà d'un recorregut de 10 km en un circuit triangular, i Tradicional, la durada de la qual serà de 8 km.

A banda de les proves de competició també es durà a terme una sortida Popular amb un recorregut de 4 km. Les persones interessades a participar-hi han de realitzar una reserva en aquest correu electrònic abans de les 9 hores de dissabte. El preu de la inscripció, que inclou el lloguer del caiac i el dinar, és de 20 euros.

La prova, que està organitzada pel Roc Roi Club i la Federació Catalana de Piragüisme, compta amb el suport de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

Cursa ciclista

La Unió Ciclista Vilanova celebrarà diumenge una cursa destinada a les categories de Veterans, la qual tindrà sortida a les 9 hores i comptarà amb la participació de ciclistes majors de 40 anys i amb llicència federativa, i Infantil, que s'iniciarà a les 10 hores amb la participació de nois i noies de 5 a 14 anys que formen part d'escoles de ciclisme. Aquesta darrera modalitat serà puntuable per a la Copa Catalana

A banda d'aquestes proves, també es durà a terme una cursa popular en la qual podran participar nens i nens, sense llicència federativa, de fins a 14 anys. És imprescindible portar casc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.