Vegueria del Penedès

SITGES

Ocupació simbòlica a l'escola Agnès de Sitges


Redacció

29-11-2011 21:27

Unes 200 persones van ocupar aquest cap de setmana els terrenys de Quint Mar on s'ha de construir l'escola des de l'any 2008

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Unes 200 persones van ocupar aquest cap de setmana de manera pacífica i simbòlica els terrenys de Quint Mar on l’Escola Agnès de Sitges hauria d'haver-se construït l’any 2008. L'actuació reivindicativa, que va comptar amb el suport de l’Associació de Veïns i Propietaris de Quint Mar, es va realitzar per denunciar que l’escola com a edifica encara no existeix.

L’AMPA de l’Escola Agnès de Sitges va decidir protestar d’aquesta manera, lúdica i festiva davant el que consideren una "absoluta injustícia": "aquests 250 nens i nens porten set cursos en barracons, amb totes les mancances que això suposa, la sensació de provisionalitat perpetua, i donada la data possible (mai segura) d’inauguració, hi haurà alumnes que tota la seva educació infantil i primària l’hauran fet en barracons, amb uns patis ridículs, un aula buida com a gimnàs, sense biblioteca, passant fred a l’hivern i calor a l’estiu..... Estem cansats de decepcions i desil•lusions!!"

Amb un projecte aprovat i adjudicat des del passat 21 d’octubre de 2010, les famílies consideren que des de Sitges s’ha d'exigir la construcció d’aquest equipament educatiu, no tan sols per que els nens i nenes que actualment hi estudien s’ho mereixin, que de veritat que és així, sinó també per que és un equipament que Sitges s’ha de negar a mantenir en aquesta situació d’absoluta indignitat. Les excuses econòmiques no ens convencen: quan hi havia diners (i molts!!!) tampoc es va construir la instal•lació definitiva de l’escola", lamenten les famílies.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.