Vegueria del Penedès

VNG

Joves i avis, vinculats a través de la música


Redacció

18-07-2012 15:18

Trobada intergeneracional al Centre de dia Recreo, amb la participació de 'Tangaroa' i 'Un nen, un somriure'

VD. Imatge de la trobada

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Tots ells provenen de diferents centres d'acollida, Centre Crae de Sant Josep de la Montunya de Barcelona i el Centre Crae Busquests de Terrassa, els joves van poder compartir amb joves de l'associació Tangaroa i els avis del Centre de Dia Recreo una nova forma de sentir la música i de fer relacions. 

Aquests tallers s'emmarquen en les línies d'actuació que el Centre de Dia porta desenvolupant des de principis d'any, coincidint amb l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat entre Generacions. Una societat per a totes les edats és el que volen compartir amb aquesta iniciativa, una proposta social altruista per a tots els nostres grans i el nostre jovent. 

El Centre de Dia Recreo té un objectiu: treballar cap a un envelliment actiu, saludable i participatiu. Sota aquesta insígnia s'han desenvolupat més de 20 tallers intergeneracionals. Un programa on s'ha donat cabuda a la participació, a la relació, a l'activitat física, a les activitats cognitives, a les històries de vida,... a les relacions entre persones. 

Amb aquest taller musical les persones grans, els familiars, amics, i joves de diferents poblacions han gaudit i compartit amb els avis del Centre una experiència intergeneracional plena d'emoció, apropament i transmissió en un espai multigeneracional.
“Busquem la solidaritat amb les persones grans i totes les generacions, i és per això que el nostre Centre de Dia Recreo vol ser pioner en aquest tipus d'iniciatives”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.