Vegueria del Penedès

HOQUEI PATINS

El Patí guanya la Copa EsportsPenedès.Cat


Llorenç Mateo

23-09-2012 17:18

Xavier Rondón. CP Vilanova - Reus

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El resultat l’hem de considerar just pels mèrits d’ambdós equips, ja que el Patí ha mantingut un molt bon tó al llarg dels 50 minuts, mentre que el Reus en alguns moments ha notat en excés la diferència entre els titulars i els teórics reserves, malgrat que volem destacar la boníssima impressió que ens han donat els “cadells” reusencs, que han estat els autors del tres gols del seu equip i que quan majoritàriament han estat sobre la pista han donat la cara força bé.

En la primera part l’encontre ha estat molt equilibrat i en el minut Ll.Gil li ha aturat un penal a Molet per dos minut més tard Ollé inaugurava el marcador pels tarragonins.

Però abans d’un minut F. Gil ha posat el gol de l’empat i trenta segons desprès la targeta blava a Molet ha premés a J. Ferrer avançar als locals.

Als tres minuts de la represa un penal per peus en defensa l’ha transformat F. Gil amb serenitat esperant al límit dels cinc segons per llençar-lo. En el minut 5 i mig un nou penal contra el Patí ha portat per bellugar-se la targeta blava a Ll. Gil i l’entrada del porter suplent Aguilar, que li ha parat el llençament a Molet, i el Patí jugant amb inferioritat ha aconseguit el quart gol obra de M- Garcia.

Els dos equips responíem als gols dels rivals i el Reus en transformar Rubio un penal en el minut nou i mig escurçava distàncies, entrant l’encontre en una fase de relativa calma en quan a gols, trencada per O. Martinez en el 18 en sorprendre a Trabal pel pal curt. De nou el Reus de penal transformat per Rubio en el minut 22 es tornava a acostar en el marcador, però F.Gil també de penal deixava en el 22 i mig el marcador definitiu.

Avui el Patí ha estat efectiu en mantenir un marcador favorable, jugant amb seny i amb els canvis adient per mantenir l’equilibri defensa-atac especialment en aquesta darrera fase de l’encontre.

Volem destacar les actuacions dels porters Ll. Gil i de G. Trabal i especialment els minuts en pista del segon porter vilanoví Aleix Aguilar, a qui la parròquia local li ha dedicat una gran ovació en ser substituït

Fitxa Tècnica

C.P. VILANOVA MOPESA.- Ll. Gil , Creus, M. Garcia, J. Ferrer, E. Pujals (equip inicial), O. Martinez, F. Gil, C. Rodriguez  i Aleix Aguilar (porter suplent.)

TECNOL REUS DEPORTIU.- Trabal, Casanovas, Molet, R. Marín, Adroher (equip inicial), Pamies, Salvat, Rubio i Ollé.

Arbitres.- Sanchez i Gonzàlez

Gols

Primera part

0-1- Ollé (min 20); 1-1- F. Gil (min 21); 2-1- J.Ferrer de FD (min 21,30)

Segona part

3-1- F.Gil de penal (min 3 i mig); 4-1- M. Garcia (min 6 i mig); 4-2- Rubio de penal (min 10); 5-2- O. Martinez (min 18); 5-3- Rubio de penal (min 22); 6-3- F. Gil de penal (min 22 i mig)

Targetes blaves a Molet del Reus, a Ll. Gil i a Pujals del Vilanova

Incidencies

Molt bona entrada al Pavelló de la Placa de les Casernes, amb més aficionats locals que visitants com era normal.

Amb independència dels trofeus al Campió i sots Campió, el trofeu al màxim golejador ha estat per R. Marín del Reus i el de MVP a Lluís Gil del Vilanova.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.