Vegueria del Penedès

CUBELLES

Es trenca el pacte de govern a Cubelles i ICV i PP ja busquen nou soci


Redacció

20-09-2012 22:18

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'alcaldessa de Cubelles, Mònica Miquel, ha anunciat aquesta tarda el cessament dels regidors d’Unitat Cubellenca – Reagrupament (UC-RCat) del govern municipal després del seu vot contrari a la proposta de pressupost municipal dimarts passat al ple. Miquel ho ha anunciat en una roda de premsa amb públic a la que han assistit dirigents de tots els partits polítics del municipi excepte d'Unitat Cubellenca-Reagrupament.

Segons han explicat durant la roda de premsa els actuals portaveus del govern, el motiu del trencament del pacte deriva de la votació d’UC-RCat respecte els pressupostos i la plantilla municipal en la darrera sessió plenària, en la que van votar a favor de deixar el punt damunt la taula, tal i com també van fer els grups de l’oposició (PSC, CiU i EC-FIC).

Segons ha explicat Miquel, el govern municipal (ICV-EUiA i PPC) restarà en minoria amb quatre regidors d’ICV-EUiA i tres del PP, i intentaran arribar a acords amb els grups que a partir d’ara conformen l’oposició.

Tot i això, l'alcaldessa ha anunciat que la voluntat del Govern és trobar “el més aviat millor” un nou soci que doni estabilitat al Govern municipal i permeti tirar endavant els projectes. Entre d’altres, caldrà posar-se d’acord per desencallar el pressupost 2012 que inclou inversions molt importants per al futur del municipi.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.