Vegueria del Penedès

CUBELLES

El canvi de dates, principal novetat de la Setmana de la Gent Gran


Redacció

24-09-2012 21:21

VD. Setmana de la Gent Gran

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els actes arrenquen el 24 de setembre, amb l’exposició fotogràfica sobre la gent gran que té lloc a la sala d’exposicions del Centre Social. Dimecres, a les 18h. al Cinema, està programada la projecció de la pel·lícula “Las chicas de la sexta planta”, a les 6 de la tarda al cinema Mediterrani. Dious, a les 6 de la tarda a l’Espai de la Gent Gran del Centre Social, els membres del Casal d’Avis Cimblanc faran el joc de les galetes, mentre que divendres 28, a 2/4 de 7 de la tarda, el cinema Mediterrani tornarà a ser l’escenari dels actes, amb l’exhibició de ball de l’acadèmia Eva Film. Dissabte 29 els membres del casal d’avis de Rubí, presenten l’espectacle de playback CasalXou, a les 6 de la tarda a l’espai de la Gent Gran del Centre Social.

Ja per diumenge està programada la celebració del dinar – homenatge a la gent gran del municipi. Elsa ctes, com és habitual, començaran a les 11h. a l’església de Santa Maria de Cubelles, amb la missa solemne. Després, les persones que s’hagin inscrit es podran desplaçar en autobús o pels seus propis mitjans fins al pavelló poliesportiu, on tindrà lloc el tradicional dinar. L’elecció del padrí i la padrina, el lliurament dels premis dels diferents campionats anuals i el ball. Una altra de les novetats d’enguany és el fet que el dinar té un cost simbòlic de 5€ per persona.

Enguany, per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, l’1 d’octubre a les 6 de la tarda al casal d’avis, tindrà lloc la lectura del manifest i una xerrada dels Mossos d’Esquadra sobre seguretat personal.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.