SITGES
04-10-2012 14:24
Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!
La prova va reunir a 13 finalistes procedents de Barcelona, València, Sevilla, Palma de Mallorca i Gijón. Per primera vegada, dues dones van participar en la final, en la qual cada concursant va haver de demostrar la seva capacitat, originalitat i tècnica enfront de la resta de candidats. Un darrere l'altre, cada participant va presentar davant el jurat la seva proposta de còctel, va explicar el seu procés d'elaboració i quin havia estat la seva inspiració.
Francesco Angotti es va proclamar vencedor amb el còctel Little Wing, el nom inspirat del qual en la famosa cançó de Jimi Hendrix, representa “l'ala del sabor de la ratapinyada de Bacardí que ens permet volar amb un sol glop per diferents racons del món”.
Amb el còctel Genzai, el segon premi va ser para Cristina Bruno, bartender de la Martinera, a Barcelona, mentre que Jaime Añón, va quedar en tercer lloc després de presentar el còctel Golden Rubí.
Angotti representarà a Espanya en la Final Internacional on competirà amb els vencedors de 25 països on se celebra la Ron Bacardí Superior Legacy Cocktail Competition. A més, des d'ahir, Little Wing és còctel de l'any i formarà part del llegat de Ron Bacardí Superior juntament amb altres còctels llegendaris com el Daiquiri Bacardí Original, el Mojito Bacardí, el Cuba Lliure Bacardí i la Pinya Colada Bacardí Original.
Quatre professionals de la indústria de begudes van exercir de jurat i van atorgar el premi a Francesco Angotti per la inspiració que hi ha darrere del seu còctel així com la seva trajectòria professional. Angotti va recollir de mans de Ferran Ignasi Llombart, regidor de Turisme, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Sitges, una coctelera creada especialment per a la Ron Bacardí Superior Legacy Cocktail Competition.
PUBLICITAT
PUBLICITAT