Vegueria del Penedès

EL CB Calafell presenta tots els seus equips


Redacció Calafell

05-11-2012 18:18

La jornada del diumenge passat també va servir per disputar dos partits

Foto de família de tots els jugadors del CB Calafell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Club Bàsquet calafell ja ha presentat tots els seus equips per a la present temporada. Davant una grada plena de familiars i amics, els 10 equips que formen part d’aquesta Escola van sortir diumenge passat al migdia al Pavelló Jaume Vilamajó de Segur de Calafell, i un a un es van anar presentant tots els jugadors. Després de la presentació es van disputar dos partits de 2na i 3ra Catalana, Masculí i femení respectivament, que es van enfrontar alCB Cambrils i al CB Salou. A l'acte hi va assistit l'alcalde de Calafell, Joan Olivella.

Els resultats dels partits van ser: CB Calafell 66 - CB Cambrils 51 i CB Calafell 69 - CB Salou 53.

El Club Bàsquet Calafell es consolida cada nova temporada i com vadir Pep Ferré, president de l’entitat , “intentem treballar de la
millor manera l'esport de base com sempre hem fet i elresultat son tots aquests equips que avui es presenten”.
Així mateix, Joan Olivella va dir que "per tot el treball que esteurealitzant tan a nivell esportiu com social i desitjar a totes les
seccions del club una molt bona temporada 2012-2013".

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.