Vegueria del Penedès

INTERNACIONALITZACIÓ DE LES EMPRESES

CaixaBank i l'ADEG signen un acord per dinamitzar el comerç exterior


Redacció Vilanova i la Geltrú

06-11-2012 Última revisió: 13-11-2012 19:36

L'entitat fomentarà la internacionalització dels socis de l'ADEG i posarà a disposició més de 2.500 punts d'atenció a l'exterior

Promocionaran la factura electrònica entre els empresaris de la comarca

Xavier Cardona, president de l’ADEG, i Joan Carrillo, director d’àrea de negoci de La Caixa al Garraf

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El director de l’Àrea de Negoci de CaixaBank al Garraf, Joan Carrillo, i el president de l’Associació d’Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès, Xavier Cardona, han signat avui la renovació d’un acord de col•laboració amb l’objectiu de reforçar l’activitat empresarial dels associats i facilitar la seva internacionalització, comprometent-se activament en el desenvolupament econòmic del territori.

En virtut d’aquest acord, CaixaBank ofereix un conjunt de productes i serveis, tant financers com d’assegurances, dirigits al sector, a la pròpia ADEG i a les necessitats canviants de les empreses associades. Dins de la línia de productes dirigida a l’operativa empresarial, destaca especialment una línia de productes financers orientada al comerç exterior.

CaixaBank, presidida per Isidre Fainé, i el conseller delegat de la qual és Joan Maria Nin, posa a disposició dels socis de l’ADEG més de 2.500 punts d’atenció diferenciada a l’exterior mitjançant oficines operatives, oficines de representació, participació en entitats estrangeres i acords de corresponsalia, amb especial èmfasi a la Xina, el Marroc, Algèria, Turquia, l’Índia i els Emirats Àrabs.

Així mateix, CaixaBank col•laborarà amb l’ADEG en  una jornada dirigida als empresaris i amb la finalitat de tractar temes relatius al comerç internacional, el finançament especialitzat, la factura electrònica i altres serveis que ajudin al coneixement del sector i a la seva projecció exterior.

Les dues entitats es comprometen també a treballar conjuntament per a la promoció, difusió i ús de la factura electrònica entre els empresaris de la comarca. CaixaFactura és la solució de facturació electrònica amb la qual les empreses poden simplificar els processos de gestió, guanyar en competitivitat i contribuir al desenvolupament sostenible.

CaixaBank, líder en el mercat espanyol

L’entitat és actualment capdavantera en banca minorista a Espanya, amb més de 13 milions de clients, amb més de 6.000 oficines i uns actius de més de 343.000 milions d'euros. L'entitat es conforma com un grup financer integrat –amb negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals. Durant el tercer trimestre del 2012, CaixaBank ha completat la fusió per absorció de Banca Cívica.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.