Vegueria del Penedès

FESTA A LES ROQUETES

El Mercat del Cava supera les 2.000 degustacions a Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

07-11-2012 17:13

També, igual que en altres edicions, s’ha realitzat la tradicional trobada de plaques de cava

Imatges del Mercat del Cava de Roquetes 2012

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La 4ª edició del Mercat del Cava, celebrada el passat cap de setmana a la plaça Llobregat de les Roquetes, ha repetit l’èxit d’anys anteriors. Aquesta fira ha servit d’escenari perquè petits i mitjans productors de cava del Garraf i l’Alt Penedès poguessin mostrar el seu producte directament al consumidor, estalviant-se els intermediaris. Com era d’esperar, tampoc han faltat a la cita alguns restauradors i s’han pogut tastar, també, diferents productes alimentaris locals que han tingut una bona acceptació per part del públic, ja que entre dissabte i diumenge s’han realitzat més de 2.000 degustacions.

A més, i com a activitats complementàries, hi ha hagut diverses actuacions gràcies a la col•laboració d’algunes entitats culturals del municipi com l’Escola de Grallers El Geganter i la Colla de bastoners xics i capgrossos de l’Agrupació de Balls Populars de les Roquetes; l’Associació Gym – Jazz Garraf, la Casa de Andalucía de la Comarca del Garraf, l’Associació Cultural Contratiempo, l’Associació de Festes Populars de les Roquetes, i Taboo Percussió. També, igual que en altres edicions, s’ha realitzat la tradicional trobada de plaques de cava i no ha faltat la participació del Mercat Municipal La Sínia que ha ofert un taller infantil de cuina amb cava i una degustació dels productes que es poden trobar a les seves parades.

El Mercat del Cava l’organitza l’Ajuntament de Sant Pere de Ribes i l’Associació de Festes Populars de les Roquetes amb el suport del Mercat Municipal La Sínia, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Garraf. Aquesta acció forma part de la campanya Productes de la Terra juntament amb la mostra Agromercat i els Sopars i Tasts de Vins del Massís del Garraf. Els productors locals que han pres part aquest 2012 són les Bodegues Torre del Veguer, Vega de Ribes, i Formatges Can Pere de la Plana, i els restaurants La Vaquita, Carlota, Ca la Trini, El Bodegón i Brasería les Roquetes. També han estat presents els cellers Can Pujol (Vilanova i la Geltrú), Grau Dòria, Queviures els Deus i Mel del Camp Català (Canyelles); Caves Alsina Sardà i Caves Nostrat (Sant Sadurní d’Anoia), Caves Planas – Albareda (Vilobí del Penedès), i Caves Maset del Lleó (La Granada del Penedès).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.