Vegueria del Penedès

ELECCIONS AL PARLAMENT

C's demana a PPC i PSC que defensin la unitat d'Espanya trencant amb CiU i ERC en ajuntaments i diputacions


ACN Sitges

15-11-2012 18:37

Albert Rivera critica que es donin subvencions a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) des de consistoris governats amb el suport del PPC

Rivera parlant amb una membre del PP davant de l'Ajuntament de Sitges. ACN

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El candidat de C's a la presidència de la Generalitat, Albert Rivera, ha demanat aquest dijous que PP i PSC defensin la unitat d'Espanya amb fets i no només amb paraules, trencant, per exemple, els pactes de govern en ajuntaments i diputacions amb CiU o ERC.

Segons ell, socialistes i populars estan en contra de la independència durant la campanya, però governen en ajuntaments que donen suport a l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), a qui donen subvencions. Rivera ha recordat que hi ha més de 20 ajuntaments on governen CiU i PP junts, com Reus, Castelldefels o Sitges, on el candidat de Ciutadans-Partit de la Ciutadania (C's) ha estat aquest matí.

Per això, ha demanat que tot i que hi pugui haver acords "puntuals", el PP i el PSC siguin "coherents" i no traeixin els seus votants i els seus principis per tenir més poder.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.