Vegueria del Penedès

EMPRESARI DE L'ANY

Grup Codorniu, finalista al Premi Emprenedor de l'any


ACN Sant Sadurní d'Anoia

16-11-2012 9:48

El 14 de febrer una vintena de finalistes de tot l'Estat competiran per ser escollits millor emprenedor de l'any 2012

Els finalistes de Catalunya al premi Emprenedor de l'any

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ignasi Biosca Reig, conseller delegat de Reig Jofré Group; Jaume Fitó Morató, copropietari i conseller delegat de Semillas Fitó; Maria del Mar Raventós Chalbaud, presidenta del Grup Codorniu, i Carlos Ventós Omedes, conseller delegat del Grup Lucta, són els empresaris catalans que passaran a la final del Premi Emprenedor de l'Any que Ernst & Young organitza cada any en col·laboració amb l'IESE i BNP Paribas. El guardó, que aquest any arriba a la dissetena edició, es lliurarà a la final que tindrà lloc el 14 de febrer a Madrid, on una vintena de finalistes de tot l'Estat competiran per ser elegits l'Emprenedor de l'any. L'escollit participarà a la final mundial on hi participen més de 50 empresaris.

L'acte de proclamació dels finalistes s'ha celebrat aquest dijous a Barcelona ??durant una trobada en què hi han participat destacades personalitats del món empresarial i institucional català com Albert Carreras, secretari d'Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya; Llorenç López Carrascosa, soci responsable de l'oficina a Barcelona d'Ernst & Young; Joan Roure, professor de l'IESE, i Josep Palet, sotsdirector general i director àrea Catalunya de Wealth Management de BNP Paribas.

L'esdeveniment s'ha desenvolupat en el marc de la Setmana Mundial de la Iniciativa Emprenedora, en la qual participen activament tant Ernst & Young com l'IESE.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.