Vegueria del Penedès

CERCANT NOUS TURISTES

Calafell incorpora el rus a la seva pàgina web


Redacció Calafell

28-11-2012 18:57

El mercat rus ha multiplicat el seu volum al municipi en els darrers mesos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha incorporat l’idioma rus en la seva pàgina web. D’aquesta manera, ara aquesta pàgina es pot llegir en 5 idiomes: català, espanyol, anglès francès i rus.

El Patronat Municipal de Turisme de Calafell treballa per tal de projectar una imatge de Calafell com a destinació de referència, moderna, diversa i de qualitat a fi de consolidar els mercats emissors tradicionals i d’obrir nous mercats com ara el rus.

Segons declaracions de la regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Olga Elvira, “veient que en els darrers mesos el mercat rus en els nostre municipi ha multiplicat el seu volum i tenint en compte que la majoria de turistes russos vénen en família o parella a gaudir de les seves vacances en la nostra costa, el Patronat Municipal de Turisme de Calafell ha decidit traduir la seva pàgina web al rus, per  dirigir-la a aquest mercat emissor emergent, facilitant que els usuaris provinents d’aquest mercat puguin accedir a la informació i als molts recursos turístics de què gaudeix el municipi”.

A través d’aquesta pàgina web es podrà consultar en rus tota l’oferta cultural, esportiva, d’oci, de turisme familiar, gastronomia o allotjament que ofereix Calafell, a més de tota la informació referent a la presentació del municipi, on s’ubica i com es pot arribar-hi.

L’alcalde de Calafell, Joan Olivella, ha valorat molt positivament la incorporació de l’idioma rus en la pàgina web del Patronat de Turisme, ja que “això permetrà obrir-nos a un dels principals mercats emergents d’Europa i incrementar l’activitat turística, que és un dels principal motors econòmics del nostre municipi”.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.