Vegueria del Penedès

Milloren la seguretat del pont de Sant Miquel


Redacció Gelida

10-12-2012 19:42

En una primera fase, s’instal•la una biona sobre la calçada en direcció a Sant Sadurní i una biona sobre la vorera en sentit contrari

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Diputació de Barcelona ha decidit millorar la seguretat del pont de Sant Miquel de Gelida. L’actuació consisteix en la instal•lació de biones de seguretat a les dues bandes del pont de Sant Miquel, una obra que la Diputació farà extensiva a tots els ponts urbans de la província.

 

En una primera fase, s’instal•la una biona sobre la calçada en direcció a Sant Sadurní i una biona sobre la vorera en sentit contrari. D’aquesta manera es garanteix una amplada de pas suficient per als vianants i els cotxets de nadons en una zona molt transitada i d’accés a una zona escolar. L’obra també contempla l’eixamplament de la vorera a banda i banda de l’accés al pont, al carrer Anselm Clavé.

En una segona fase, la Diputació construirà un voladís a banda i banda del pont (a l’estil del que hi ha al carrer del Sol) que permetrà un eixamplament considerable de les voreres i millorar la seguretat dels vianants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.