Vegueria del Penedès

ACCIONS PARLAMENTÀRIES

ICV-EUiA reclama el pagament del deute de les beques-menjador i un peatge just per al Garraf


EUiA Garraf Vilanova i la Geltrú

15-02-2013 6:26

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El grup de diputats d´Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa al parlament de Catalunya han registrat una proposta de resolució instant a la Generalitat de Catalunya a que faci immediat el pagament al Consell Comarcal del Garraf de les quantitats pendents de pagament en concepte de les beques-menjador i transport escolar col·lectiu. El deute que a principis de 2013 era de 683.939,92 euros, afecta a 814 ajuts a nens i nenes del Garraf i pel que fa al transport escolar col·lectiu , dóna servei a 557 alumnes distribuïts en 21 rutes. La descripció d´implicats/des inclou també 35 escoles , 9 empreses d´alimentació, 5 empreses de transport , 7 AMPA´s i 9 direccions de centres escolars.

També ICV-EUiA ha registrat una bateria de preguntes adreçades a la Generalitat de Catalunya per que digui els motius del deute de les beques-menjador i transport escolar; així de com valora els greus problemes causats a famílies, escoles i empreses afectades pel fet de no abonar aquest concepte. 

Un altre proposta de resolució presentada per el grup parlamentari d´ICV-EUiA es instar al govern de la Generalitat de Catalunya a mantenir negociacions amb el Consell Comarcal del Garraf per tal d´arribar a un acord que permeti la reducció dràstica del preu del peatge de l´autopista C-32, una via de comunicació de vital importància per la nostra comarca. Actualment el cost del peatge troncal de Vallcarca es de 6,42 euros i la sortida per Cubelles de 2,05 euros, unes tarifes desproporcionades en comparació amb la resta de Catalunya.

ICV-EUiA també ha registrat unes preguntes dirigides al govern de la Generalitat relacionades amb aquest tema com per exemple: si la Generalitat “considera proporcionada la quantitat que es paga de peatge a la C-32, tenint present la mitjana que es paga a Catalunya” o quina es la posició del Govern en relació amb la campanya endegada per el consell comarcal del Garraf “Garraf peatge just”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.