Vegueria del Penedès

MOCIÓ DE CENSURA

Assemblea Popular Oberta per debatre sobre una possible moció de censura


CUP Vilanova Vilanova i la Geltrú

28-02-2013 21:05

La CUP de Vilanova i la Geltrú celebra aquest diumenge 3 de març a les 6 de la tarda al centre cívic de la Geltrú una Assemblea Popular Oberta per debatre sobre la governabilitat de la ciutat i la possible moció de censura que plantegen PSC i ICV.

Els regidors de la CUP a l'últim ple

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest període de debat sobre la governabilitat a la ciutat que s'ha obert és degut a la qüestió de confiança que va presentar el govern el passat 7 de febrer. En perdre la confiança del ple (l'oposició en bloc hi votà en contra), es va obrir automàticament un període de trenta dies per debatre sobre la governabilitat i formar majories de govern alternatives.

En aquest sentit, la CUP va decidir posar sobre la taula i anunciar públicament el seu programa de govern, molt allunyat dels dos models que ens han governat les darreres dècades (PSC o CiU). Presentat el seu programa de govern, la CUP ha acceptat les peticions de trobar-se amb ICV, PSC i CiU per debatre la situacio i les possibles alternatives que generin estabilitat política a la ciutat.

Fetes aquestes trobades amb els diferents grups polítics, en l'Assemblea s'informarà del seu contingut i es debatran els possibles passos a fer i els escenaris que es contemplen.

Aquest debat és de vital importància, comptem amb la teva presència...

Vine, participa, decideix!

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.