Vegueria del Penedès

CAMPANYA MENÚ INÈDIT

Els restaurants de Sitges es promocionen a través de la tonyina vermella


Redacció Sitges

07-03-2013 17:55

Es tracta d’una iniciativa del Gremi d’Hostaleria de Sitges, amb la col•laboració de Turisme de Sitges i INÈDIT

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Sitges aposta per la seva gastronomia. Des del Gremi d’Hostaleria de Sitges i l’Agència de Promoció Turisme de Sitges, amb el patrocini d’INEDIT, es posa en marxa una nova campanya Menú Inèdit amb Tonyina Vermella.

Fins al 13 de març, 13 restaurants, proposen un menú tancat amb 13 receptes diferents basades en la tonyina i acompanyades de cervesa INEDIT. Entre els plats proposats hi ha la tonyina poc feta en llit de cuscús, amb verduretes en tempura, sopa freda d’all blanc amb tàrtar de tonyina o amb salsa de foie, entre moltes altres propostes . Els preus dels menús oscil•len entre els 25 i els 45 euros, depenent del restaurant, i tots inclouen 1 ó més entrants, un plat principal de tonyina, postres i begudes.

L’objectiu de la campanya és potenciar el turisme gastronòmic i donar a conèixer l’oferta dels restaurants del municipi, tenint en compte que el 40% de les persones que al llarg de l’any venen a Sitges, ho fan per passar el dia i gaudir de l’oferta del municipi. Segons el President del Gremi d’Hostaleria de Sitges, Joan A. Matas, “la campanya busca atraure als visitants perquè un cop a la vila, es quedin a dinar o a sopar a Sitges. O fins i tot, que davant d’aquesta proposta, decideixin venir a passar el dia entre nosaltres, atrets per aquesta iniciativa. Al maig de l’any passat vam fer una campanya similar amb arrossos i va donar molt bons resultats”.

La dinamització de la gastronomia del municipi és una de les accions previstes en el pla de l’Agència de Promoció Turisme de Sitges. Per aquest motiu, ja s’està treballant conjuntament amb el Gremi d’Hostaleria amb noves propostes per posar en marxa al llarg d’aquest 2013. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.