Vegueria del Penedès

CANTATA ESCOLAR

'L'últim Show', la cantata dels alumnes de 6è, el dijous 21 de març


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

19-03-2013 18:28

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els alumnes de 6e de primària de les escoles de la vila interpretaran aquest dijous, 21 de març, 'L'últim Show', la cantata amb guió i direcció de Carmen Puerto i amb l'adaptació de Conxi Naranjo.

Alumnes de sisè d'El Carme, la Jacint Verdaguer, La Pau i Sant Josep, amb els seus mestres de música al capdavant i acompanyats per músics de l'Escola Municipal de Música, interpretaran temes com: 'L'últim show' de Whiskyn's; 'Camins' de Sopa de cabra; 'Bon dia' d'Els Pets o 'Je t'aime', d'Anna Roig i l'ombre de Ton Chien, entre d'altres.

La cantata d'enguany es farà al pavelló d'hoquei del Col•legi Sant Josep a les set de la tarda i l'organitzen la regidoria d'educació de l'Ajuntament de Sant Sadurní i l'Escola Municipal de Música, amb la col•laboració de moltes persones de la vila.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.