Vegueria del Penedès

NOMENAMENTS DE LA GENERALITAT

El vendrellenc Jaume Domingo, nou director general del Diari Oficial de la Generalitat


Redacció El Vendrell

19-03-2013 22:42

Des de l’any 2008 és també el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Govern de la Generalitat ha aprovat avui diversos nomenaments entre els que destaca el del vendrellenc Jaume Domingo i Planas, que ja és el nou director general de l’Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions de la Generalitat de Catalunya

Domingo té formació en Administració local i Gestió pública i ha desenvolupat bona part de la seva vida laboral en l’àmbit municipal. De fet, ha estat regidor a l’Ajuntament del Vendrell des de l’any 1991, on ha ocupat diverses àrees, com medi ambient, serveis públics, esport, policia i governació, règim intern i convivència i civisme. També ha estat conseller comarcal del Consell Comarcal del Baix Penedès (1999-2011) i diputat a la Diputació de Tarragona (2003-2007). Entre 2003 i 2011 ha presidit l’empresa municipal Aigües de Tomoví. Durant la darrera legislatura ha estat diputat al Parlament de Catalunya, vicepresident de la Comissió de Cultura i Llengua i membre de la Comissió d’Igualtat de les persones.

Des de l’any 2008 és també el president de la Unió de Consells Esportius de Catalunya.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.