Vegueria del Penedès

NOU BLOG

Neix 'okporters', un blog sobre tot el que envolta els porters d'hoquei


Redacció El Vendrell

22-03-2013 17:54

Roger Molina, porter del CE Vendrell, és l'impulsor del projecte

Roger Molina, durant un partit del CE Vendrell

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'hoquei guanya un nou espai de debat i divulgació. Des d'aquesta setmana es troba en funcionament un nou lloc web dedicat al nostre particular món de l’hoquei sobre patins. Parlem d’ #OKPORTERS, una comunitat que pretén centrar-se en tot el que envolta la figura del porter d’hoquei patins.

La comunitat neix amb l’objectiu principal de formar porters amb una nova metodologia diferenciada a tot el que s’havia ofert fins ara en aquest sector. A la web es poden veure els diversos formats (escoles, clínics, planificació per a entrenadors…) destinats a maximitzar el rendiment per a cada porter.
Paral·lelament i amb l’objectiu d’oferir un servei dinàmic i atractiu per als aficionats d’hoquei patins, es publicaran enquestes, articles, entrevistes,etc.

A més, els interessats també podran interactuar i expressar les seves opinions en un fòrum, un xat o fins i tot mantenir-se informat a cada moment gràcies a la finestra del Twitter (@okporters).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.