15-04-2013 1:19

Els cubellencs superen el Trevol Font Castellana per un treballat 61 a 55

Imatge d'arxiu

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CB Cubelles ha aconseguit la seva victòria número 21, després de superar per un ajustat 61-55 al Trevol Font Castellana.

Els cubellencs, que no van estar còmodes en cap moment de partit, començaven fluixos en defensa i molt desencertats en atac. El primer quart finalitzava amb victòria visitant per 12-13. En el segon, després de recuperar el control del rebot defensiu i poder córrer al contraatac, començava a trobar el seu joc, i permetia marxar al descans amb un avantatge de 6 punts (32-26).

A la represa, els de Cànovas i Àxel estaven disposats a trencar el partit, però de nou l’ús excessiu de mans  i la permissivitat arbitral amb els contactes visitants (13 minuts sense penalització de personal) feia que el partit s’entrebanqués i això provocar entrar a l’últim període en tot per decidir (47-43).

En aquest darrer període, els blanc i blaus van saber gestionar l’avantatge sense poder marxar en el marcador, i així tancar una important victòria abans de visitar la difícil pista del Bàsquet Ribes B.

CB Cubelles: (12-13) (20-13) (15-17) (14-12)
Marc, Aitor (6), Victor (2), Samu (11), Salva (5), Borja (3), Butí, Toni (3), Isma (10), Trujillo (6), Marcos, David (16).