Vegueria del Penedès

CRISI FINANCERA

ICV Vilafranca es suma al Primer de Maig amb un cinefòrum reivindicatiu


ICV Vilafranca Vilafranca del Penedès

25-04-2013 10:26

La pel•lícula a debat: ‘Margin Call’ que narra les maniobres dels brokers d’un poderós banc d’inversió durant les 24 hores prèvies a l’escalt de la crisi financera de 2008

Margin Call

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

ICV participarà un any més en les mobilitzacions unitàries convocades per al Primer de Maig en defensa dels drets socials i laborals que aquest any porta com a lema “S’ho estan carregant tot, lluita pels teus drets”.

En aquest sentit, de cara a conscienciar a la gent de la comarca sobre la importància de les mobilitzacions del Dia del Treball, Iniciativa organitza, a la seu local de carrer Sant Pau núm. 25, un cinefòrum i i tertúlia reivindicativa el proper dilluns 29 d’abril a les vuit del vespre amb la pel·lícula ‘Margin Call’ que narra les maniobres dels brokers d’un poderós banc d’inversió durant les 24 hores prèvies a l’esclat de la crisi financera de 2008.
 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.