Vegueria del Penedès

RECEPCIÓ OFICIAL

Benvinguda als nous sarduninecs


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

02-05-2013 10:43

L'Ajuntament dóna la benvinguda a les persones que han vingut a viure a la vila els darrers mesos

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Sala de Plens de l'ajuntament va acollir aquest dimarts una nova sessió de benvinguda a les persones que han arribat al municipi en els darrers mesos. Els participants, procedents de diversos indrets i països, es van mostrar agraïts pel fet que l'Ajuntament els doni la benvinguda personalment i els expliqui de primera mà el funcionament de les diferents regidories.

Els regidors van anar presentant-se i destacant els principals serveis i prestacions que ofereixen des de les seves regidories, a més de destacar algunes de les principals característiques del municipi. A continuació l’Alcalde va passar la paraula als assistents, ja que es pretén que la sessió sigui interactiva i els nouvinguts expliquin per què han escollit Sant Sadurní per viure-hi i si s’hi senten bé, a la vegada que se’ls dóna la possibilitat que presentin suggerències, aportacions i queixes.

Aquestes sessions de benvinguda s’organitzen dues vegades a l’any i es convida totes les persones que s’han empadronat per primer cop a la vila.

L’acte va finalitzar amb el lliurament d’una olivera, com a símbol d’arrelament a Sant Sadurní, i amb una copa de cava.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.