Vegueria del Penedès

JSAE A YOKOHAMA

Applus+ IDIADA participa a la Fira de la Societat d'Enginyeria d'Automoció Japonesa


Redacció Santa Oliva

26-05-2013 19:58

La fira JSAE ha concentrat aquesta setmana les firmes més importants de la tecnologia de l'automòbil al Japó, i tanca avui amb una participació de 70.000 professionals de la indústria

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Generalitat de Catalunya, a través d’ Invest in Catalonia, l’àrea d’atracció d’inversions del Departament d’Empresa i Ocupació, i l’empresa catalana Applus+ IDIADA han participat aquesta setmana a la Fira d'Enginyeria de l'Automoció JSAE a Yokohama (Japó). Es tracta de la concentració més important del sector de les tecnologies aplicades a l'automòbil en aquest país, amb una participació de 70.000 professionals de la indústria, incloent enginyers, dissenyadors, investigadors, fabricants, responsables de compres, acadèmics, experts i responsables governamentals.

Applus+ Idiada i Invest in Catalonia han estat en contacte amb el mercat tecnològic japonès i han mantingut contactes bilaterals amb empreses per donar a conèixer tant les oportunitats d'inversió a Catalunya com els serveis de l’empresa catalana.

Applus+ Idiada ha participat també en sessions tècniques com la de requeriments de seguretat en els països del sud-est asiàtic, el desenvolupament de mètodes per al test virtual de cinturons de seguretat o la reducció d'emissions.

Al 2012, Invest in Catalonia ha materialitzat 48 projectes d'inversió, dels quals un 17% provenien d'empreses japoneses. Així mateix, el sector de l'automoció ha estat el més important pel que fa al nombre de llocs de treball creats o mantinguts (més de 1.800) de tots els projectes materialitzats per l’àrea d’atracció d’inversions de la Generalitat.

ACCIÓ compta amb un Centre de Promoció de Negocis a Tòquio des del 1988, que ha contribuït a captar les més de 180 empreses japoneses establertes actualment a Catalunya. Al voltant del 70% de la inversió japonesa a l’Estat espanyol es concentra a Catalunya.

Applus + Idiada ofereix serveis d'enginyeria, test i homologació per a la indústria de l'automòbil a tot el món. Compta amb 1.500 enginyers i experts i amb una xarxa de 20 oficines arreu per donar servei als seus clients internacionals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.