Vegueria del Penedès

MAS REIG

La Confraria del Cava s'agermana amb els Templers de la Serra de Banyuls


Redacció Sant Sadurní d'Anoia

18-06-2013 19:08

Durant l’acte també es van investir l’expresident de la Confraria, Pere Bonet, i l’actual president, Antoni de la Rosa, com a Templers

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Quaranta membres de la Confraria del Cava Sant Sadurní van assistir dissabte a l’acte d’agermanament que es va fer entre aquesta entitat i els Templers de la Serra de Banyuls. L’acte, que es va fer a Mas Reig, seu social de Banyuls, va aplegar al Rosselló un bon nombre de confrares de diferents confraries bàquiques franceses.

A més de l’agermanament entre aquests dos col•lectius, durant la visita de la Confraria del Cava Sant Sadurní a Banyuls també es van investir membres dels Templers l’expresident de la Confraria, Pere Bonet i Ferrer, i l’actual president, Antoni de la Rosa i Torelló.

Entre d’altres, el desplaçament a Banyuls també va incloure la vista un celler i un dinar entre les dues entitats agermanades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.