Vegueria del Penedès

OK LLIGA

L'Assemblea del CP Vilanova, dilluns 1 de juliol


Redacció Vilanova i la Geltrú

26-06-2013 11:51

La delicada situació econòmica, el principal tema a tractar

Pau Viadel, en una roda de premsa recent

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El CP Vilanova ha fet oficial la convocatòria de la seva Assemblea general ordinària, que tindrà lloc el dilluns 1 de juliol a dos quarts de nou del vespre a la sala polivalent de l'estadi dels Alumnes Obrers. El balanç econòmic i la previsió de cara a la propera temporada seran els principals punts de l'assemblea.

Després de la lectura i aprovació, si s'escau, de l'acta anterior i la memòria d'activitats de la temporada que s'acaba de tancar, es procedirà a l'exposició i liquidació econòmica de la temporada. Tot seguit es farà la proposta de quotes de soci, s'avançarà la previsió del pressupost de la propera temporada i s'acabarà amb els precs i preguntes.

Malgrat que el club ja ha  fet públic que no vendrà cap de les places d'OK Lliga, l'Assemblea continua sent d'una importància màxima.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.