Vegueria del Penedès

FIRA DE TURISME

Diada a Turismar dels Nens del Vendrell


Redacció El Vendrell

26-06-2013 12:22

Els de la camisa vermella van sortir de plaça amb un 4d6a a primera ronda, un 5d6, amb figuereta inclosa que va ser molt aplaudida pels presents no habituats als castells

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Divendres passat els Nens del Vendrell van actuar a la tradicional Diada del ‘Turismar’, una actuació amb vistes de fer més agradable y donar un ‘toc cultural’ a la fira organitzada per l’Ajuntament del Vendrell a Comarruga i que mai s’ha postulat com una diada de màxims.

Amb aquest plantejament es va encetar una jornada de castells de 6 on es va fer pujar als troncs molts castellers no habituals, es van estrenar baixos i rodar canalla, estrenant alguna cassola i aleta amb vistes al futur.

Els de la camisa vermella van sortir de plaça amb un 4d6a a primera ronda, un 5d6, amb figuereta inclosa que va ser molt aplaudida pels presents no habituats als castells, a segona, un 4d6 i un Pd5 per finalitzar la Diada.

En acabar la Diada, la Colla del Penedès es va dirigir al seu Local per realitzar un un bon assaig de castells de 8, amb l’objectiu de preparar la Tripleta de cara a la seva Festa Major el 26 de juliol.

Els Nens actuaran el proper diumenge 30 de juny a les 17 h a la Platja de Calafell amb motiu de la seva Festa Major acompanyats per la Colla veïna dels Minyons de l’Arboç.

Abans de la Diada participaran a la festa de cloenda del Campionat Mundial de Fresbee que es celebra a Calafell aquesta setmana.

Els de Guillem Vinyes estan treballant amb molta intensitat de cara al mes de juliol que es preveu molt intens amb la Diada de Calafell el dia 14 i la seva Festa Major a finals de mes, on tenen com a objectiu assolir la tripleta de vuit a Pl. Vella davant del aficionats de la seva vila.

Els horaris d’assaig d’aquesta setmana seran, dilluns assaig de pilars de 19 a 20.30 h, dimecres i divendres de 20 a 21 hores per a la canalla, dimecres de 21.30 a 23.30 hores i divendres de 22 a 00 hores pels adults.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.