Vegueria del Penedès

CONSELL REGULADOR DEL CAVA

Madrid decidirà el futur del cava


Adrià Gala Vilafranca del Penedès

03-07-2013 9:48

Els vocals no es posen d’acord i ara serà el Ministeri d’Agricultura qui tindrà l’última paraula

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El Ministeri d’Agricultura serà qui finalment haurà de decidir qui presideix el Consell Regulador del Cava després que en les votacions d’aquest dimarts els dotze vocals de l’organisme no hagin arribat a un acord sobre el nom del futur president, Pere Bonet o Joan Amat.

En total s’han realitzat fins a tres votacions, i en totes elles, el resultat ha estat el mateix: empat a 6 per a cada un dels candidats. Com a conseqüència d’aquest fet, i tal i com marca el reglament, el nom del nou president del Consell Regulador del Cava haurà de ser escollit ara des del Govern de Madrid, més concretament pel Ministeri d’Agricultura.

Tot i que encara no hi ha una data fixada, algunes fonts apunten que la decisió final es prendrà a finals d’aquest mes de juliol.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.