Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR DE VILAFRANCA 2013

La festa major de Vilafranca reforça l'oferta infantil amb una mostra d'espectacles


Redacció Vilafranca del Penedès

23-07-2013 9:19

Una altra novetat és la convocatòria del primer pregonet de la festa major dels petits

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Els Administradors de la festa major presenten les novetats de la programació infantil que s’incorporen aquest any: el pregó infantil que es farà abans de la tronada de la festa major dels petits del dia 1 i una mostra d’espectacles protagonista de les activitats del dia 2 de setembre.

La festa major dels petits d’aquest 2013 incorpora el pregonet, que obrirà la jornada del dia 1 de setembre a les 16.30 hores. Abans de la tronada a l’escenari de la rambla de Sant Francesc, els assistents podran escoltar aquest pregó infantil, a càrrec d’un dels personatges més rellevants de la Vila. El pregonet donarà pas a la tronada i cercavila dels diferents balls de la festa major dels petits.

El Rodaplaces-Tast d’espectacles infantils és una novetat programada per al 2 de setembre a la tarda, que combinarà fins a cinc espectacles variats de petit format. Al matí, un pròleg convidarà a jugar tots els assistents. La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca han sumat il·lusions i energies per oferir aquesta mostra de teatre infantil destinada al públic familiar. Prepareu-vos per rodar per les places de la Vila, assaborint un tast de diverses disciplines escèniques: pallassos, acrobàcies en bicicleta, contes nostrats, titelles i músiques amb instruments inversemblants. Una mostra d’espectacles petits i de qualitat. Com els nostres infants.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.