Vegueria del Penedès

FESTA MAJOR DE VILAFRANCA 2013

La festa major de Vilafranca, al mòbil (VÍDEO)


Redacció Vilafranca del Penedès

16-08-2013 10:00

Per tercer any consecutiu es crea una APP per tenir la festa major a la teva butxaca

"

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Com ja ve sent tradicional, aquest és el tercer any consecutiu que es pot disposar de l'app oficial de la Festa Major de Vilafranca per a dispositius mòbils iPhone, iPod, iPad i Android. L'app es pot descarregar a partir del 20 d’agost de forma totalment gratuïta a través de l'AppStore, en el cas del iOS d'Apple i també a través de Google Play, la botiga d’aplicacions per Android.

Seguint la gràfica de la imatge d'aquest any pots accedir, gràcies a una navegació fàcil i intuïtiva, a les activitats dels dies previs i de tots els dies que dura la festa, amb explicacions i fotografies; també hi ha un apartat de serveis i de mapa, en el que es situen tots els actes de la festa.

L'app de la festa major, premiada a l'edició 2012 dels Premis Laus, ja acumula més de 5.000 descàrregues i s'ha convertit en una eina de gran utilitat per a seguir la Festa Major de Vilafranca. L’app de la Festa Major de Vilafranca va néixer l’any 2011 gràcies a la unió de Francesc Puig (programador d’apps) i Bildi Grafiks (estudi de disseny gràfic).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.