Vegueria del Penedès

DANSA I COMPETICIÓ

Bons resultats al III Summer Line Dance


Griselda Martí Cubelles

22-08-2013 21:59

Les vilanovines van aconseguir en individual Honky Tonk i Honky Tonk-Internacional una medalla d'or, dues de plata i tres de coure

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Pocs mesos han passat des que les vilanovines dancers haguessin competit frutuosamente a Tarragona. El passat dia 21 de juliol van tornar a la càrrega en el Poliesportiu de Cubelles, participant en el III SummerLineDance. Es van dur molt bons resultats: en individual Honky Tonk i Honky Tonk-Internacional 1 medalla d'or, dues de plata i tres de coure. En grup van quedar en un molt merescut segon lloc, tant per la seva actuació com la seva indumentària. Una vegada més aquestes vilanovines han demostrat la seva ànima competitiva, amb medalles a dojo amb la satisfacció dels seus companys i professors.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.