Vegueria del Penedès

SANTA TECLA 2013

Clàudia Sauret Verdejo, proclamada Pubilla de Sitges 2013


Redacció Sitges

22-09-2013 10:40

La jove, estudiant de fotografia artística i representant de la Penya Barcelonista, s'ha mostrat emocionada de poder representar la Vila

Ajuntament de Sitges. Clàudia Sauret, Pubilla de Sitges 2013

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La jove sitgetana Clàudia Sauret Verdejo és la Pubilla Major de Sitges 2013. La jove estudiant de fotografia artística, i membre de la Colla Jove dels Castellers de Sitges, té 20 anys, i va ser escollida, d'entre les 11 candidates, durant el lunch-ball que es va celebrar divendres als jardins de la Societat Recreativa El Retiro. Clàudia representava a la Penya Barcelonista de Sitges.

El nomenament té un significat especial per a la Clàudia Sauret, qui, molt emocionada i pràcticament sense paraules va voler remarcar que “representaré Sitges acompanyada de les altres pubilles d'aquest any”. La guanyadora succeeix en el càrrec a Sònia Ramírez, qui al seus torn va rebre com a comiat la representació del Ball de Pastorets.Verema

Segons Miquel Forns, alcalde de Sitges, “ser pubilles significa un gran compromís perquè representen les entitats i els barris, però sobretot, representen Sitges, el bo i millor del nostre poble”.

La Nit de les Pubilles va estar organitzada pel Foment del Turisme amb la col·laboració de Bodegues Torres i enguany ha variat de data.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.