Vegueria del Penedès

DE MARTORELL A TARRAGONA

El Vendrell recorda la Via Augusta


Redacció El Vendrell

24-09-2013 12:21

La presentació del llibre 'A peu per la Via Augusta' descobreix el seu pas pel Baix Penedès

IEP. Passejada al Vendrell per la Via Augusta

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L'Institut d'Estudis Penedesencs va organitzar el cap de setmana dues activitats per recordar la Via Augiusta i el seu pas pel Penedès, aprofitant la presentació del llibre "A peu per la Via Augusta". L'acte, que es va fer a la Sala Polivalent del Portal del Pardo, va destacar el trajecte de la Via Augusta de Martorell a Tarragona passant pel Penedès de mans dels autors de l'obra, Casimir Pla, Joan Anton Ventura i Miquel Vives i de Gemma Sabaté, arqueòloga, i membre de la Secció d'Arqueologia de l'IEP.

Unes 80 persones van assistir a la presentació, que va generar un gran interès per conèixer el traçat i la situació actual de la Via Augusta al seu pas pel Baix Penedès. Un interès que es va demostrar en la massiva assistència en la caminada de descoberta programada pel diumenge. Es va fer la passejada guiada del Vendrell a l'Arc de Berà per la Via Augusta, amb unes 80 persones.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.