Vegueria del Penedès

FLASH

Trias fa retirar les tanques de CiU col·locades fora de Barcelona


L'Hora

17-01-2003 7:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!


El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, va ordenar ahir al seu equip de campanya que retiri unes 25 tanques publicitàries que s'havien instal·lat «per error» als nuclis urbans de diverses poblacions del Baix Llobregat com, per exemple, Molins de Rei o Sant Joan Despí. El president d'ICV -formació que va detectar l'espifiada- al Baix Llobregat, Lluís Moreno, es va felicitar ahir per la mesura adoptada per Trias, ja que, al seu parer, suposa un reconeixement públic «de l'error que es va cometre a causa de la debilitat política, organitzativa i electoral de CiU a la comarca». Moreno havia enviat dimecres un mapa al candidat de la federació nacionalista «perquè s'aprengui quins són els límits del terme municipal de Barcelona».

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.