Vegueria del Penedès

DELS ANYS 2008, 2009 I 2010

Paguen finalment els ajuts a la rehabilitació d'habitatges del Garraf


Redacció Vilanova i la Geltrú

07-10-2013 13:08

En total s’han beneficiat d’aquests ajuts 492 famílies de la comarca, 434 d’elles propietàries d’habitatges i 58 propietàries de locals

L’import total d’aquests ajuts ascendeix a 981.645,63€, que ja han rebut aquelles comunitats de propietaris que ho van sol·licitar

CC Garraf. Un dels habitatges rehabilitats

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Generalitat de Catalunya ha confirmat a l’Oficina d’Habitatge del Consell Comarcal del Garraf l’abonament de la majoria de les subvencions corresponents als ajuts a la rehabilitació de les convocatòries dels anys 2008, 2009 i 2010, que estaven pendents de pagament.

Aquests ajuts han repercutit sobre 36 edificis d’habitatges plurifamiliars i 2 immobles unifamiliars de diversos municipis del Garraf. En concret, s’ha actuat a 31 edificis de Vilanova i la Geltrú, 5 de Sitges, 1 de Cubelles i 1 de Sant Pere de Ribes.

Aquestes actuacions s’han realitzat principalment sobre patologies estructurals, deficiències constructives i elements puntuals de risc; obres per millorar les condicions d’accessibilitat i per suprimir les barreres arquitectòniques; obres per a l’adequació a la normativa aplicable de les instal·lacions comunitàries de xarxes de sanejament, aigua i electricitat, i obres per a la millora de la sostenibilitat, l’eficiència i la rehabilitació energètica.

L’import total d’aquests ajuts ascendeix a 981.645,63€, que ja han rebut aquelles comunitats de propietaris que ho van sol·licitar. En total se n’han beneficiat 492 famílies, 434 d’elles propietàries d’habitatges i 58 propietàries de locals.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.