El Bàsquet Cubelles perd el derbi comarcal contra el Roquetes, que és líder del grup

L'Hora

22-01-2003 7:30

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

El derbi comarcal entre el Cubelles i el Roquetes es va decantar a favoar dels roquetencs, tot i que els cubellencs van plantejar més guerra de la que es podia esperar inicialment.
Durant l'inici del partit, el Cubelles va sortir amb voluntat de completar un bon partit, malgrat tenir al davant el líder de la categoria, el Roquetes. El conjunt visitant va aprofitar, en el primer quart, les errades cubellenques per marxar en el marcador, que va finalitzar amb un parcial de 14-25. Durant el segon període, el Cubelles va començar a retallar distàncies, i a poc a poc va tornar a entrar en el partit fins que es va situar a tan sols cinc punts de l'equip roquetenc, que jugava amb molta seguretat contra un Cubelles que va arribar al descans amb vuit punts en contra, 32-40.
A la segona part, l'equip d'Hinojosa es va descentrar i els visitants ho van aprofitar per anotar sis punts consecutius que empitjoraven la situació cubellenca. Però la poca intensitat defensiva dels visitants va permetre que els blaus retallessin distàncies fins a aconseguir situar-se a tres punts. Durant els següents minuts el Cubelles va tenir opcions clares de capgirar el resultat, però ho va evitar l'encert en els tirs lliures del Roquetes. En el primer minut del quart parcial, els d'Hinojosa es van situar a un punt, però un parcial de 0-10 favorable als visitants va decantar el duel definitivament a favor seu (70-78).