Vegueria del Penedès

20 ANYS DEDICATS A LA DOCÈNCIA

20 anys de funcionament de l'institut Alexandre Galí de les Roquetes


Redacció Sant Pere de Ribes

22-10-2013 14:25

Divendres es repassarà la història i la trajectòria del centre de la mà dels seus protagonistes

Ajt de Sant Pere de Ribes. Institut Alexandre Galí de les Roquetes

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquest divendres 25 d’octubre, l’Institut Alexandre Galí de les Roquetes celebrarà els seus vint anys dedicats a la docència. I ho farà amb un acte institucional on es repassarà la història i la trajectòria del centre de la mà dels seus protagonistes. Així està previst que a partir de les sis de la tarda, a la sala d’actes, la primera directora de l’institut, Maria Josep Montserrat; el regidor d’Ensenyament de l’època, Eulogio García; acompanyats per la néta d'Alexandre Galí, Carme Galí; i d’altres personalitats i membres de l’equip directiu i de la comunitat educativa parlin dels orígens del primer centre d’ensenyament secundari de les Roquetes. La jornada també comptarà amb l’assistència de la regidora d’Educació, Laura Marcos, i de l’alcaldessa, Anna Gabaldà.

Igualment, l’institut ha previst un programa d’activitats que s’aniran succeint en els propers mesos i durant tot el curs, com teatre pels alumnes de primer cicle 10 de desembre); la celebració de la Diada de Sant Jordi (23 d’abril de 2014), una caminada popular (27 d’abril de 2014), una cercavila dels vint anys (30 d’abril de 2014) i un espectacle de teatre i sopar obert al públic en general 13 de juny de 2014).

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.