Vegueria del Penedès

REFORMA INTEGRAL

Cubelles remodelarà el parc del passeig Vilanova


Redacció Cubelles

29-10-2013 17:23

El govern preveu invertir més de 70.000 euros en aquesta obra que s'intentarà fer coincidir amb l'asfaltat de l'Eixample

Ajuntament de Cubelles. Passeig Vilanova de Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Cubelles, a través de la regidoria d’Obres i Serveis, realitzarà una actuació integral de renovació del parc situat davant l’escola J.A. Charlie Rivel al passeig Vilanova. L’actuació contempla el canvi de les atraccions infantils, la vegetació i una neteja de cara general en un espai que és molt utilitzat per la gent del barri i alumnes de l’escola. El Govern municipal preveu invertir més de 70.000 euros en aquesta obra que s'intentarà fer coincidir amb l'asfaltat de l'Eixample per donar resposta a les queixes dels veïns de la zona des de principis de legislatura.

El regidor d'Obres i Serveis Viaris, Pere Lleó, ha explicat a Ràdio Cubelles que ja han pres la decisió de millorar l'aspecte i reformar aquest parc. Segons Pere Lleó el resultat final que volen aconseguir ha de servir per als infants i la gent gran amb una millora tan de l'accessibilitat com de la seguretat. Per aquest motiu s'ha projectat un terra de cautxú per evitar que els infants es facin mal i es construiran rampes d'accés que substituiran els graons que hi ha actualment.

També està previst arribar a un acord amb les comunitats de propietaris dels blocs de pisos que limiten el parc per poder fer algun tipus de murals a les parets que evitin les pintades, que actualment donen un molt mal aspecte del lloc.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.