PUBLICITAT
CUINA DELUXE
04-11-2013 19:20
	Gairebé un miler de persones han assistit aquest dilluns a la segona jornada de la Tapa de l’Any. Si ahir va ser el torn per escollir la millor tapa de l’any a Catalunya, aquest dilluns, xefs internacionals de l’alta cuina de vanguardia han rendit homenatge a aquest format gastronòmic. Nou cuiners que sumen sis estrelles Michelin s’han reunit avui a l’auditori de l’Hotel Melià de Sitges per oferir la seva visió de la tapa, cuinant-les en directe. Dani Garcia, Xavier Franco, Carles Abellan, Roberto Ruiz, Hideki Matsuhisa, Albert Marimon, Josean Merino, Nandu Jubany i Jordi Gotor han delectat al gairebé miler d’assistents amb propostes innovadores d’una cuina tant tradicional com internacional, com ho demostra la presència de reconeguts cuiners d’Euskadi, Catalunya, Andalusia, Japó i Mèxic.
	
	Aquesta cita ha estat el colofó final de dues jornades exitoses de gastronomia en el que ha sigut la primera edició de la Tapa de l’Any, un esdeveniment impulsat pel Gremi d’Hostaleria de Sitges i Estrella Damm. Precisament l’organització ja ha anunciat que la cita tindrà continuïtat amb una segona edició l’any que ve, després de la bona acollida que ha tingut aquesta iniciativa.
A Eix Diari creiem que un periodisme de proximitat, independent i sense pressions és més necessari que mai. La nostra feina és explicar el que passa al teu voltant amb rigor i compromís, però només és possible amb el suport dels nostres lectors.
Si valores la nostra feina i vols que continuem oferint informació lliure i plural per a tot el territori, fes-te subscriptor avui. El teu suport fa la diferència.
Però si ara no et pots subscriure i vols seguir al dia de les notícies més importants, uneix-te als nostres canals de:
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT