Vegueria del Penedès

NADAL 2013

Ràdio Cubelles i el Grup de Teatre Casal de Cubelles organitzen el segon Recapte de Nadal d'aliments


Redacció Cubelles

10-12-2013 12:01

L'acte tindrà lloc el proper 15 de desembre al cinema Mediterrani a les 18h

EIX. Recapte de Nadal d'aliments a Cubelles

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Ràdio Cubelles i el GTCC (Grup de teatre Casal de cultura), estan preparant el segon  recapte d’aliments per aquest Nadal destinats a Càritas Parroquial de Cubelles.

La recollida, que es farà el diumenge 15 de desembre a les 6 de la tarda, al cinema Mediterrani, s’emmarcarà dins d’una gal·la en què participaran diverses associacions i particulars del municipi. L’entrada a l’espectacle es pagarà amb aliments de caducitat tardana, en aquesta ocasió, preferiblement, destinats a nens i joves.

L’espectacle  estarà compartimentat en blocs d'uns 5 minuts,  i tindrà una durada de poc més d’una hora. En aquesta segona edició les entitats i particulars que participen a la gala són:

Els pastorets, Ball popular
Les gitanes, Ball popular
Ramon Gómez i Robert Monzonis, Sac de gemecs
Roser Fustagueras & Joan Gavina, Cançó
David Madrigal, Arte y compàs
GTCC, Lectura
Alma Indira, Bollywood i dança del ventre
Evafilm, Ballet i funnky
Abelardo Gil Leyva, Poeta
Santi Pavón, Guitarrista
Les noies del DuDuDu ah, Cançó yé-yé

En acabar l’espectacle es sortejarà una escultura de l’artista Virgilio Serna.

A la gal·la de l'any passat es van recollir 1,070 quilos de menjar, quedant-se una bona quantitat de públic sense poder entrar al cinema que té un aforament d'unes 200 persones. Aquest any els organitzadors s'han marcat el repte de doblar aquesta quantitat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.