Vegueria del Penedès

OCUPACIÓ

Comencen els programes de Col.laboració Social de Cunit


Redacció Cunit

10-12-2013 12:08

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt favorablement la realització de dos projectes que suposen la contractació de 4 persones

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Aquesta setmana comencen els Programes de Col.laboració Social als quals l'Ajuntament de Cunit s'ha acollit, en el marc de la convocatòria de subvencions per a la realització d'actuacions de foment de l'ocupació 2013. Aquests programes permeten que les administracions públiques puguin disposar temporalment de persones en situació d'atur i perceptores de prestacions per desocupació, per a la realització d'obres i/o serveis d'interès general.

En el cas del municipi de Cunit, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha resolt favorablement la realització de dos projectes que suposen la contractació de 4 persones.

Segons la normativa corresponent al programa, els requisits que havien de complir les persones destinatàries són els següents:
- Demandants d’ocupació, inscrites com a desocupades al Servei d’Ocupació de Catalunya.
- Que compleixin els perfils professionals especificats per l’administració pública sol•licitant.
- Perceptores d’un subsidi per desocupació de qualsevol tipus.
- Tenir més de 45 anys. Les persones han d’haver complert el requisit d’edat a la data de publicació de la convocatòria.

Els candidats que complien els requisits assenyalats anteriorment han estat derivats a l’Ajuntament de Cunit per part de l’Oficina de Treball de la Generalitat del Vendrell.

Les persones seleccionades en aquest programa tenen dret a seguir percebent la prestació per desocupació i les administracions públiques (el SOC i l’Ajuntament de Cunit) complementen aquesta prestació d’acord amb el que s’estableix normativament, a canvi de la realització de les tasques corresponents als projectes aprovats.

El regidor d’Ensenyament, Formació i Ocupació, Jaume Casañas, ha expressat la seva satisfacció per aquesta iniciativa perquè “gràcies a aquests programes s’ofereix la possibilitat de realitzar tasques d’interès general pel municipi a persones majors de 45 anys en situació d’atur, un dels col.lectius amb majors dificultats per a la inserció laboral, a canvi de complementar la seva prestació”.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.