Vegueria del Penedès

CE VENDRELL

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell rep el suport de Caixabanc


Redacció El Vendrell

10-12-2013 19:11

EIX. Signatura del conveni

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La Secció d'Hoquei del CE Vendrell i CAIXABANK, a través de la seva Obra Social, han renovat l'acord de col·laboració per consolidar el projecte de cohesió social i de transmissió de valors com l'esforç, la responsabilitat, la convivència, la solidaritat i la companyonia als més joves a través de l'esport i mitjançant l'exemple dels jugadors del primer equip i el treball dels entrenadors dels equips de la base.

Aquest acord també inclou el suport en esdeveniments esportius que serveixen per difondre i promocionar la Secció d'Hoquei del CE Vendrell: Torneig Andreu Santacana, presència a la Fira d'Entitats, promoció de l'hoquei a les escoles i el foment de la Grada Jove en els partits del primer equip al pavelló del Club.

La signatura de la renovació del conveni de col·laboració el van signar el president de la Secció d'Hoquei del CE Vendrell, Víctor Romagosa, i el director de l'Àrea de Negoci de CAIXABANK, Agustí Subirats.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.