Vegueria del Penedès

CEH VENDRELL

Fi de la primera volta en 10a posició pel CEH Vendrell


Redacció El Vendrell

16-12-2013 10:10

CEH Vendrell. Imatge del partit

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Derrota per 34 a 37 del CEH Vendrell davant del Handbol Palautordera en un partit amb un marcador molt ampli i que com a la fi va succeïr serveix als vendrellencs per acabar la primera volta de la lliga en la desena posició amb 9 punts.

El primer parcial va ser per als visitants per 15 a 18. El CEH Vendrell mai es va sentir còmode en la pista, no podia imposar el seu ritme i la defensa, que és un dels seus forts sobretot en els partits de casa, no acabava de conjuntar-se i permetia massa facilitats a l’atac visitant que marcava amb molta facilitat-

El segon parcial va ser empat a 19. Tot un festival anotador que no va servir de res al CEH Vendrell que no va poder apropar-se en el marcador fins a la part final del partit i ja només per maquillar el resultat. Tot i la derrota els jugadors vendrellencs mai van baixar els braços i van lluitar fins a l’últim segon.

Ara la competició s’atura fins al proper 11 de gener que el CEH Vendrell rebrà al Sant Esteve Sesrovires, un altre clàssic de l’handbol català i que servirà per donar el tret de sortida a la segona volta.

Resultats dels partits dels equips del CEH Vendrell del cap de setmana 14 i 15 de desembre 

11:00 Cadet masc.: CEH VENDRELL 33 – H.ESPLUGUES B 37

12:30 Infantil masc: CEH VENDRELL 23 – MORA LA NOVA 34

16:00 Juvenil fem.: CEH VENDRELL 21- BM LA ROCA 41

17:30 Juvenil masc.: HC VALLAG 19 – CEH VENDRELL 20

18:00 Senior masc.: CEH VENDRELL 34 – H.PALAUTORDERA 37

20:00 Senior fem.: CEH VENDRELL 22 – HC PERELLÓ 24

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.