Vegueria del Penedès

POLÈMICA PER LA PISTA

Crítiques a la pista de gel de Vilafranca


Redacció Vilafranca del Penedès

16-12-2013 18:05

Bosc Verd, MIV, Agrupament Escolta, PAH Alt Penedès, CUP, ERC, ICV-EUiA es posicionen en contra de la pista de gel i aposten per un model d'oci amb més sensibilitat social i ambiental

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La posada en marxa de la pista de gel de Vilafranca ha arribat aquest any acompanyada de crítiques per part de diverses entitats i formacions polítiques pel fet de 'vincular activitats lúdiques amb consumisme a través de la pista de gel'. Consideren que la pista de gel 'representa un consum energètic injustificable, pagat amb fons públics; ocupa un espai públic cada cop més privatitzat; produeix molèsties i sorolls i, ha provocat més d’un accident com a conseqüència de les relliscades que provoca el desglaç'. Igualment, Bosc Verd, MIV, Agrupament Escolta, PAH Alt Penedès, CUP, ERC i ICV-EUiA denuncia que en temps de crisi 'l’Ajuntament pagui com a mínim 14.000€ per la pista de gel'.

Per a aquestes entitats, el govern 'demostra la seva nul•la sensibilitat social i la manca de consciència ecològica, eliminant un espai de lleure municipal públic com era el Diverhivern i donant suport econòmic a la iniciativa privada del Centre Vila, que mai no ha pogut demostrar que la pista de gel generi més vendes i beneficis'.

Manifest

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Més informació

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.