Vegueria del Penedès

ELS CINC PINS 2013

Laia Olivé concurs literari de narrativa curta de Sant Pere de Ribes


Redacció Sant Pere de Ribes

16-12-2013 18:42

A l’edició d’aquest 2013 s’han presentat 55 treballs d’autors de tot Catalunya

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

La biblioteca Josep Pla de les Roquetes va acollir, divendres passat a la tarda, l’acte de lliurament dels premis del concurs literari de narrativa curta “Els Cinc Pins 2013”. Enguany, l’obra titulada “Gas”, de Laia Olivé Ràfols, ha estat la guanyadora de les dues categories existents: la de millor treball, i la de millor treball de la comarca del Garraf.

A l’edició d’aquest 2013 s’han presentat 55 treballs d’autors de tot Catalunya (Garraf, Alt Penedès, Baix Penedès, Barcelonès, Baix Llobregat, Tarragonès, Montsià, Garrotxa, Osona, Ripollès, Maresme, Berguedà, Bages, Pla de l’Estany, Vallés Occidental, Baix Empordà, El Segrià, L’Urgell, Conca de Barberà, Baix Camp, i La Plana Baixa).

La cloenda de la cerimònia va anar a càrrec de Jaume Calatayud i Vicente Monera i el seu espectacle de composicions poeticomusicals “El que he escrit és escrit”, que fa un repàs a l’obra de Salvador Espriu.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.