Vegueria del Penedès

ACTIVITATS SOLIDÀRIES

Banyeres recapta més de 3.000 euros per a la Marató de TV3


Redacció Banyeres del Penedès

16-12-2013 18:59

Ajuntament de Banyeres. Banyeres recapta més de 3.000 euros per a la Marató de TV3

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

Banyeres del Penedès s'ha mobilitzat per la Marató de TV3. L’Esbart santa Eulàlia de Banyeres, l’Escola bressol Marta Mata, l’Escola mare de déu del Priorat, Drac i drac petit de Banyeres, Ball de diables de Banyeres, Penya Blaugrana, Puntes de coixí de Banyeres, Massa coral banyerenca, Bandolers i trabucaires d’en Montserrat Poch, Bastoners banyerencs, Rocòdrom de Banyeres, Ivet garriga i les Masies de Sant Miquel es van reunir diumenge a les 11 del matí a la plaça de l’Ajuntament amb les seves parades solidàries.

A les 12 del matí, la Coral Picarol, feia la seva actuació i col•laboració amb quatre cançons cantades per la canalla, les quals van agradar a totes les persones que hi havia en aquell moment a la plaça. A les 2 de la tarda es posava el punt i final de les parades, per continuar la Marató a la Societat Nova amb el seu tradicional dinar solidari a base d’amanida, fideuà, gelat, pa, vi, aigua i cafès i s’acabava amb el bingo a càrrec del Col•lectiu de dones “El Farcell”.

Tot i la crisi, la recaptació ha estat de 3.331 euros, a l’espera de més ingressos per part de les escoles, i la participació del CF Banyeres i el Priorat de Banyeres que es faran aquest proper cap de setmana. 

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.