Vegueria del Penedès

AL BARRI DEL POBLE NOU

Vilafranca renova l'enjardinament del carrer de Moja


Redacció Vilafranca del Penedès

16-12-2013 19:02

A diferència de la resta de parterres d’aquest carrer, en aquest cas s’ha optat pel fals jessamí

Ajuntament de Vilafranca. Vilafranca renova l’enjardinament del carrer de Moja

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de Vilafranca ha renovat un parterre longitudinal que hi ha al carrer de Moja, entre el carrer Mestre Josep Recasens i el carrer Amàlia Soler, al barri del Poble Nou.

Des de l’ajuntament s’ha realitzat una actuació de millora consistent en airejar i renovar del  substrat, la col·locació de malla anti-herbes, la plantació d’entapitzant, i l’aportació d’escorça de pi com a acabat del substrat superficial. Igualment, s’ha col·locat una tanca provisional dissuasòria amb la finalitat d’evitar el pas de gent i gossos, per tal de propiciar la ràpida consolidació de la nova plantació.

A diferència de la resta de parterres d’aquest carrer, en aquest cas s’ha optat pel fals jessamí (Trachelospermum jasminoides), una planta enfiladissa perennifòlia de flor blanca aromàtica amb la finalitat que entapissi la totalitat de la superfície en un parell de temporades.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.