Vegueria del Penedès

RESIDÈNCIA SANT ANTONI ABAT

L'Ajuntament de l'Arboç homenatja els nonagenaris de la vila


Redacció L'Arboç

16-12-2013 Última revisió: 17-12-2013 22:11

Durant el mes de desembre tots els nonagenaris arbocencs rebran a les seves residències la visita de l’alcalde

Ajuntament de l'Arboç. L’Ajuntament de l’Arboç homenatja els nonagenaris de la vila

Subscriu-te gratuïtament i rebràs cada dissabte el nostre butlletí amb els articles d’opinió i notícies més destacades del nostre diari. Apunta’t ara!

L’Ajuntament de l’Arboç ha iniciat una campanya per homenatjar els nonagenaris de la vila. Durant el mes de desembre tots els nonagenaris arbocencs rebran als seus domicilis particulars la visita de l’alcalde de l’Arboç, Joan Sans, de la regidora de Benestar Social i Família, Montse Pérez, de la treballadora social de l’Ajuntament de l’Arboç, Yolanda Amaya, i del president de l’Associació Llar de Jubiltats de l’Arboç, José Antonio Rodríguez Peña, que els faran lliurament d’un petit lot de Nadal i els felicitaran per haver arribat a tant avançada edat. El passat dissabte 7 de desembre es va homenatjar a 4 nonagenaris i el passat divendres 13 de desembre es va homenatjar els nonagenaris ingressats a la Residència Sant Antoni Abat.

Arxivat a

Mostrar etiquetes Ocultar etiquetes

Temes del dia

Més llegits els últims 7 dies

Eix Diari utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. Al navegar o utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem.